(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ЛУДАЦИ СЕ ОСНОВАЧИ НА ВМРО ДПМНЕ: Мане Јаковлевски ќе го чекал Грујо да се врати за да биде претседател на Македонија?!?!

0
1830

Мане Јаковлевски ќе го чекал Грујо да се врати за да биде претседател на Македонија?!?!