(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА БЕШЕ РЕАКЦИЈАТА ВО АЛЕКСАНДАР ПАЛАС КОГА ЗАЕВ ГО СПОМЕНА ИМЕТО НА СТЕВО ПЕНДАРОВСКИ

0
1515

Фантастична реакција во хотелот Александар Палас на конгресот на СДСМ каде се бираше конзензуалниот кандидат на сите 31 партии. Погледнете што се случи и погледнете ја оваа еуфорија откако премиерот Зоран Заев го спомна името на Стево Пендаровски.