(ВИДЕО) ПЕТАР ГОШЕВ ЗА ,,ТОП ТЕМА” НА ТЕЛМА : Црквата е еден од најголемите клиенти на мафијата од ВМРО-ДПМНЕ која го закрви и подели народот а Иванов е глуп ко ЗЕЛКА што се впушти во ОПАСНОТО сценарио на МАФИЈАТА КОЕ ЗА МАЛКУ ЌЕ ЗАВРШЕШЕ СО УБИСТВО НА ПРАТЕНИЦИ!

0
6301