(ВИДЕО) Погледнете го уводот пред бомбата за амнестијата, Заев потсети на лагите на Груевски до новинарите за пазарлукот со Али Ахмети!

0
1533

zaevprashanjaamnestija

 

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=y2djwcRFz7g[/youtube]