(ВИДЕО) ПОГЛЕДНЕТЕ ГО РЕЖИМСКОТО ШАМАРЕЊЕ НА СТОЛЕТИЕТО од страна на Шилегов, Ордановски и Кадриу во “Топ тема”

0
3014

Погледнете го вчерашното издание на “Топ тема” на Телма каде за актуелната политичка состојба дебатираа пратеникот и портпарол на СДСМ, Петре Шилегов, аналитичарот Сашо Ордановски и професорот Осман Кадриу.