(ВИДЕО) ПЛЕМЕТО ДА ИМ ГО ЕБАМ НИВНО ЛЕШПЕРСКО – ОД ШТО СЕ ТОЛКУ ПИЈАНИ КУРТОНИТЕ БЕТМЕН ПУШИТ И ВЛАДИМИР ЈОВАНОВСКИ ГО ОБВИНУВААТ ЗАЕВ ЗА СООБРАЌАЈКАТА!

0
11219