(ВИДЕО) ПЛАЧЕ, ЦМИЗДРИ: ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ИСМЕВАШЕ СО НАШАТА СУДБИНА ШТО СНИМАВМЕ ОД ШУПИ И ПОДРУМИ, СЕГА ДОЈДЕ РЕД МИЛЕНКО ДА СНИМА ОД СВОЈАТА ДНЕВНА СОБА БЕЗ СВЕТЛО БЕЗ ПУБЛИКА БЕЗ КРАНОВИ И ДРОНОВИ, САМ КАКО КУЧЕ ШУТНАТО ВО ЗАДНИК!!!

0
1226