(ВИДЕО) ПИШТЕЊЕ И ВРИШТЕЊЕ НА АЛФА ТВ : МИЦКОВСКИ ВО КОМИЧНО ИНТЕРВЈУ ГО ПРИЗНА ПОРАЗОТ И ПОБАРА НОВИ ИЗБОРИ СО ИЗГОВОР ДЕКА БИЛЕ НЕФЕР ИЗБОРИ?!

0
193

Навистина комично интервју на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски на Алфа ТВ каде го призна поразот и обвини за нефер избори и за низа нерегуларности.