(ВИДЕО) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ СО ПОМОШ НА КАМЕРИ УСПЕШНО УЛОВИ ХОХШТАПЛЕРИ КОИ САКАА ДА ГО ДЕМОЛИРААТ ЗЕЛЕНИОТ КРОВ НА ГТЦ!

0
854

Во текот на вчерашниот ден го најавив завршувањето на зелениот кров на ГТЦ и види чудо, одеднаш, некои “чудни сили” решиле ноќеска да направат обид за негово демолирање.

Сторителите се фатени на дело, приведени и предадени во полиција.

Јас, заедно со Вас почитувани, ќе бидам упорен во борбата за овој град да стане поубав и попристоен, а “чудните сили” нека тераат. Осудени се на пропаст.

Фејсбук статус на градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов.