(ВИДЕО) ПЕТРЕ САМ ГИ ОТЕПА ВМРОВЦИТЕ – ШИЛЕГОВ МАТЕМАТИЧКИ ПРЕЦИЗЕН ПРОТИВ ДПМНЕ : КАКО МОЖЕ ДА ВИ ЧИНИ ТРАМВАЈ ЗА 150 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ЕДЕН ПРАВЕЦ, А ДА НЕ ВИ ЧИНИ БРТ ЗА 70 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ДВА ПРАВЦИ?!

0
356

Шилегов математички прецизен против ДПМНЕ: Како може да ви чини трамвај за 150 милиони евра во еден правец, а да не ви чини БРТ за 70 милиони евра во два правци? – градоначалникот на град Скопје, Петре Шилегов на 24 вести.