(ВИДЕО) Петре Шилегов растура по пеколни температури со работа, РМБА БЕЗ ЗДИВ : Почна реконструкцијата на улицата Февруарски Поход!

0
760

Градоначалникот на град Скопје ја започна реконструкцијата на улицата Февруарски Поход.