(ВИДЕО) Петре Шилегов: Ние во 2006-та ја изгубивме власта поради аферата Бачило која тежеше 750 000е, сега имаме криминали тешки и по 30 милиони евра, но медиумите во 2006-та беа слободни и тие не масакрираа, сега имаме речиси штама поради диктатурата на ВМРО ДПМНЕ!

0
1492