(ВИДЕО) Петре Шилегов на Телма: Се што поплука, Груевски излижа, со ставањето на својот потпис на договорот, Груевски ја потпиша својата политичка капитулација, тој веќе нема политичка иднина!

0
1858

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=NBNQNRctv0o[/youtube]