(ВИДЕО) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ Е НОЌНА МОРА ЗА ВМРОВЦИ И ВМРОВСКИ КУРТОНИ: Класичен нокаут на Петре Шилегов до Телевизија Алфа. Ајде еден аплауз овде

0
814

Мајсторија на Петре Шилегов до “унгарска” ТВ Алфа против куртоните намачкани со унгарско масло.