(ВИДЕО) ПЕТРЕ ШИЛЕГОВ ВО ЕЛЕМЕНТ, ЖЕСТОК ГОВОР ПО ПОВОД 8-МИ СЕПТЕМВРИ, ДЕН НА НЕЗАВИСНОСТА : Скопје може поинаку, ќе биде гордост за идните генерации!

0
2009