(ВИДЕО) ПЕТАР БОГОЈЕСКИ : ВМРО : ДПМНЕ ќе биде прегазено на евентуални предвремени избори, немаат ниту пари нити структура на терен, се е во распад!

0
1178

Реформаторот, Петар Богојески на Канал 5 во ,,Само вистина” : ВМРО : ДПМНЕ ќе биде прегазено на евентуални предвремени избори, немаат ниту пари нити структура на терен, се е во распад!