(Видео) Перформанс кој остава без здив

0
897

Оваа девојак само покажа што се може да направи со нејзиното тело, а остави отворено прашање дали ние всушност навистина познаваме со колкав капацитет располага човековото тело и како тоа може да се искористи?

https://youtu.be/Q1S8MsZT0FQ