(ВИДЕО) ПЕРО КАМИКАЗА ИЗНЕНАДЕН: АНКЕТИТЕ ПОКАЖАА ДЕКА НИКОЈ ОД МЛАДИТЕ ВО СКОПЈЕ НЕ МЕ ПОЗНАВА, НЕ ЗНАЕ КОЈ СУМ?! ПА КАКО МОЖЕ ТОА ТАКА, НЕ ЗНААТ ЛИ КОЈ Е ПЕРО КАМИКАЗА?!

0
746

Комичен настап на кандидатот за градоначалник од Левица, Перо Камиказа синоќа на ТВ Сител. Анкетите покажувале дека никој од младите во Скоје не го познавал, ама дали знаеле кој бил тој?! Па како е можно да не го знаат Перо Камиказа бе луѓе?! Аууу јеботе кој комедијант е човеков…