(ВИДЕО) ПЕРО КАМИКАЗА ИЗВРШИ ПОЛИТИЧКО САМОУБИСТВО ВО ГРАДСКИ ПАРК: ДАЈ БОЖЕ ДА ОСВОЈАМ ШТО ПОВЕЌЕ ГЛАСОВИ И ДА МУ ПОМОГНАМ НА АПАСИЕВ ДА ГО УКИНЕ РАМКОВЕН, ПРЕСПАНСКИ И ДОГОВОРОТ СО БУГАРИЈА И ДА БЕСИ ПРЕДАВНИЦИ НА БАНДЕРИ!

0
516

Кандидатот за градоначалник од редовите на Левица на денешната прес конференција си изврши политичко харикири, самоубситво, самоликвидација во градскиот парк, каде што изјави дека би сакал да освои што повеќе гласови за да му помогнел на Апасиев да го укинел Рамковниот и Преспански договор со Бугарија и да беси предавници на бандери!