(ВИДЕО) Пензионерите во Прилеп не сакаат да чујат за мењање на името на Македонија, тие биле обезбедени со пензија, младите што сакале нека прават, нека идат да се акаат по бродови, по бази во Авганистан, по хотели и ресторани по Америка и Европа, кој ги е…

0
942