(ВИДЕО) ПЕНДАРОВСКИ СО ИСКРЕН ОДГОВОР ПРЕД НАРОДОТ : Резултатите се вакви поради разочараноста на граѓаните од неисполнети ветувања на локално ниво и немањето трпение за резултатите од економијата и растот на платите но и поради тешките одлуки од договорите со Грција и Бугарија

0
709

– Во земјава кога некој гласа за претседател, всушност гласа за партија и како е задоволен од таа партија, па резултатите се вакви поради разочараноста на граѓаните од нерелеаризираните ветувања на локално ниво и немањето трпение за растот на платите и растот на економијата за што ќе треба малце повеќе време од 2 години. Но сепак очекувам победа во вториот круг, разумот сепак ќе победи.