(Видео) Пендаровски : По ниедна цена нема да им дозволиме да го судрат народот

0
490

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=OUt3K3tI094[/youtube]

– Според мене, едно од возможните сценарија на власта е да го судрат народот, по партиска основа. Не на религиска, ниту на национална основа, иако и тоа го имаат правено. Убеден сум дека ќе се обидат да ги судрат меѓупартиски. Тоа нема да им го дозволиме, по ниедна цена – изјави Стево Пендаровски на трибината на тема „Осми март крик за слобода и демократија“ во Струмица.