(ВИДЕО) Пендаровски : Оваа влада на Заев направи значителен исчекор напред по многу прашања и тоа не можат да го видат само тие што не сакаат тоа да го видат!

0
1290

Претседателот на Република Северна Македонија во интервју за Гласот на Америка, Стево Пендаровски : Оваа влада на Заев направи значителен исчекор напред по многу прашања и тоа не можат да го видат само тие што не сакаат тоа да го видат.