(ВИДЕО) ПА КОЈ МОЖЕШЕ ОВА ДА ГО ЗАМИСЛИ: ГЕРО СО ЈАНКО БУРЕК ГИ БРАНИ ОФ ШОР ФИРМИТЕ НА ГРУЈО ВО БЕЛИЗЕ!!!

0
491

Ајдееее се отиде во неповрат. Геро, заедно со Јанко Бурек ги бранат оф шор фирмите на Грујо, Камчев и Мијалков?! Па кое е ова лудило у пичку матер…