(ВИДЕО) ПА КАКВА ХУНТА Е ОВААНА ЗАЕВ ШТО ВРАЌА 15 МИЛИОНИ ЕВРА КАЈ ГРАЃАНИТЕ?! Срамни 15 милиони евра ќе добијат граѓаните од повраток со МОј ДДВ, па како не му е срам на овој Заев бе, место да ги пљачка тој им враќа пари назад?!?!

0
1491

360 степени направи прекрасна анализа за повратокот на Мој ДДВ.