(ВИДЕО) Па добро бе дали сте нормални: Васко Ефтов и Љупче Златев во кола ноќе на Водно глумат трговци со артефакти во емисијата на Васко Ефтов!

0
1688

Погледнете како манипулираат со своите гледачи и за колку ретардирани ги сметаат! Васко ефтов во последната своја емисија разговара во кола ноќе на Водно со наводно некаков Јован трговец со артефакти. Ама не се помачиле да го сменат гласот па е сосема јасно дека се работи за Љупче Златов со кој овие денови се испокараа за интервјуто со Шешељ кое наводно Љупче го украл и го однел во Сител.

Извор : Мактел.Мк