(ВИДЕО) ПА ДАЛИ Е ОВА МОЖНО: Васко Ефтов со години не плашеше со Косово, сега не плаши дека Србија ќе ја окопурала Македонија?!?!

0
1963

Аууу ебати работата ебати која луда теза на Васето. До вчера не плашеше со Косово, а сега не плаши со тоа дека Србија ќе ја окупирала Македонија?! Аман бе Васе?!