(ВИДЕО) ПАРТАЛИ ЛЕТАА НА ТОП ТЕМА: Димитар Апасиев од Левица и адвокатот Сашо Дуковски го МАСАКРИРАА Оливер Андонов од ГДОМ

0
2538

Кој е хулиган, а кој демонстрант? Меѓусебно се напаѓаа ГДОМ и здружението Протестирам. Во Топ Тема за различните аршини на делење правда кога е во прашање кривично дело во толпа, за историските неправди од власта кон луѓето кои демонстираат се од опозиција.