(ВИДЕО) ПАРТАЛИ ЛЕТАА ВО СОБРАНИЕ: СОЊА МИРАКОВСКА ОД НСДП ГИ ЛАНСИРАШЕ ВМРОВЦИТЕ НА МЕСЕЧИНАТА

0
5889

Соња Мираковска, пратеничка на НСДП денес ги лансираше буквално вмровците на месечина, партали летаа од собраниската комисија во собранието денес.