(ВИДЕО) ПАРТАЛИ ЛЕТАА ВО СОБРАНИЕ, ЗАЕВ ДО АПАСИЕВ И СИЉАНОВСКА: ДО КОГА ЌЕ СЕ ЗАКАНУВАШ ДЕКА ЌЕ УБИВАШ МИНИСТРИ, МИСЛИШ ЌЕ ТИ СЕ ПЛАШИМЕ, ПРОФЕСОРКЕ ВИЕ МАЈКА ДА НЕ СТЕ МУ НА АПАСИЕВ?!?!

0
12523

Премиерот Зоран Заев на денешните пратенички прашања на говорница лом ги направи Сиљановска и Апасиев па им одговори со полна жестокост : До кога ќе се закануваш дека ќе убиваш министри , мислиш ќе ти се плашиме , професорке вие мајка да не сте му на Апасиев?!