(ВИДЕО) ПАПАТА ЈАДЕ БЕБИЊА И ОД КОЖАТА ПРАВИ ЧЕВЛИ – ЌЕ СЕ НАЈДЕ ЛИ НЕКОЈ ДА ГО ОДНЕСЕ ОВОЈ ЛУДАК ВО БАРДОВЦИ?!?!

0
3454

Човекот е хит на фејсбук, себеси се нарекува МАЈК ТАЈСОН а гарант името му е Горанче Пеливанов или Драганче Мунев од некое село од некоја вукојебина дали има средно завршено, шупак еден нездрав глуп ненормален, овој е тотално отиден или пак свесно лупа за да се прослави…