(ВИДЕО) ПАНДОВ ВО ЕЛЕМЕНТ: Очекувам кога ВМРО ќе се врати на власт да ликвидира едно 3 судии и 3 обвинители најмалку, со тоа што ќе ги стави во притвор во ќелија заедно со наркомани и убијци!

0
2249

Пандов : Очекувам кога ВМРО ќе се врати на власт да ликвидира едно 3 судии и 3 обвинители најмалку, со тоа што ќе ги стави во притвор во ќелија заедно со наркомани и убијци.