(ВИДЕО) ПАДНА МИТОТ ЗА НЕДОПИРЛИВИОТ МИЈАЛКОВ, ПОРАНЕШЕН НАЈМОЌЕН ЧОВЕК ВО МАКЕДОНИЈА, СЕГА ЗАД РЕШЕТКИ ВО ШУТКА!

0
1923

Падна митот на Мијалков, некогашен шеф на УБК и еден од најмоќните луѓе во државата, сега во затвор со сериозни обвиненија на негова сметка заедно со најмоќниот олигарх во Македонија и негов соучесник во рекетот и фиктивни фирми, Орце Камчев.