(ВИДЕО) Павле Богоевски од Шарена револуција и Крсте Јовановски од ГДОМ во 24 Анализа

0
1644

Ви го пренесуваме вечерашното издание на 24 Анализа на 24 Вести каде гостуваа Павле Богоевски од Шарена револуција и Крсте Јовановски од ГДОМ.