(ВИДЕО) ПАВЛЕ БОГОЕВСКИ И ТОНИ ШАНАЦ СЕ ЗАКЛАА ВО СТУДИОТО НА МАКФАКС – ПАВЛЕ КАКО НЕЗАВИСЕН ПРАТЕНИК ОД ШАРЕНАТА РЕВОЛУЦИЈА И ТОНИ ШАНАЦ КАКО ЛИДЕР НА КУРТОНИТЕ

0
1362

Неверојатна тепачка во студиото на Макфакс помеѓу куртонот Тони Шанац и претставникот на Шарената револуција, пратеникот Павле Богоевски.