(ВИДЕО) Павле Богоевски им одговори на ТАСТЕРИТЕ ОД ВМРО-ДПМНЕ : Не е предавство да протестираш за тоа во што веруваш, предавство е власта да ја посветиш на криминал и лично богатење на сметка на граѓаните!

0
879