(ВИДЕО) О ГОСПОДЕ БОЖЕ, ВМРОВЦИТЕ СЕ ДНО – ДАФИНА СТОЈАНОСКА: Пратениците дома немаат компјутери за да следат онлајн седници!

0
1100

Вмровците се лудница, погледнете ја изјавата на пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Дафина Стојаноска.