(ВИДЕО) О БОЖЕ ГОСПОДЕ: За Ставре Џиков за кризата во судството и обвинителството е крив Бранко затоа што него го сменил пред 13 години?! А нему му се случи богатењето на Љубчо Георгиевски и становите на Грујо и му помина политичката амнестија на сите транзициони богаташи?!?!

0
1559

dzikov branko

Ставре Џиков е легенда! За него крив за кризата во судството и обвинителството е лично Бранко затоа што го сменил него од функцијата јавен обвинител пред 13 години?!?! ЦААР! А тврди дека работел безгрешно! А што му се случи Македонска Банка и слични криминали на ДПМНЕ, богатењето на Љупчо, становите на Грујо, и што му поминаа со политичка амнестија сите транзициони богаташи тоа е небитно, важно тој работел безгрешно?!