(ВИДЕО) ОЧАЈ БЕДА ДНО СРАМОТА И ЈАД: Гледајте во што се претвори МТВ, гледајте во што се претвори Стевчо?! Стевчо Муња го брани ДПМНЕ имале проекти и ја напаѓа опозицијата немале идеја?!?! После сите бомби досега?!?!

0
1344

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=13YLbR7ZadU[/youtube]