(Видео) ОХ МУКО, ДАДЕ СЕ ОД СЕБЕ ЗА ДА ГИ ОДРАБОТИ ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗЕМА ОД РЕЖИМОТ: Јанко Бурек се обиде да го одбрани Груевски но не се снајде, се мачеше цели 20 минути!

0
1644

jankobomba

Јанко се измачи за да го одбрани Грујо, вртеше околу столот, вртеше како посран, вадеше мисли од газ, на неколку пати снемуваше зборови, и на крај се откажа и седна на столот. Притоа лупаше невидени глупости и докажа по стотти пат дека е морон, курва платена, гнаса, стока, полтрон, лигуш! Еве го видеото:

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=7EHyoVQyyfU[/youtube]