(ВИДЕО) Откако Сител доби казна од Ад Хок телото Латас ТОТАЛНО СЕ ШЛОГИРА, куртон-прилозите почна да ги најавува со бројки

0
3480

Еве како Драган Павловиќ Латас ги најавува прилозите во вестите по прекршочната постапка од страна на ад-хок телото за мониторирање на медиумите.

Ад-хок телото за мониторирање на медиумите со три гласа „за“ и два „против“ одлучи Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги (ААВМУ) да поведе прекршочна постапка против телевизија Сител за небалансираност во известувањето.