(ВИДЕО) ОТКАКО НЕМА ВЕЌЕ МУФТЕ И ОТКАКО НЕМА ВЕЌЕ АНГАЖМАН ВО МИА ЗА ЈАДЕЊЕ ЛАЈНА, ГРУЈОВИОТ АНАЛЕН ИСЦЕДОК, БОБАН НОНКОВИЌ СЕГА ЈА УБЕДУВА ЈАВНОСТА ДЕКА МАКЕДОНИЈА Е ЗАПОСЕДНАТА ОД МАРСОВЦИ И МРАЧНИ СИЛИ КОИ ЌЕ ЈА УНИШТАТ СО ВЛЕЗОТ ВО ЕУ И НАТО, ИАКО САМИОТ ТОЈ ОДАМНА РАБОТИ ВО БРИСЕЛ ЗА ПЛАТА ОД 3.000 ЕВРА???!!!

0
4211

Откако му престана ангажманот во МИА, куртонот Бобан Нонковиќ остана да вози комбе во Брисел и да заработува по 3.000 евра плата месечно, додека македончето гние секој ден и едвај преживува со просечна плата од 250 евра и високи давачки, уништено здравство, образование, инфраструктура, згоелемен биланс на жртви на автопатишта и отворени патишта.

Па сега откако не е веќе на платен список на ВМРО-ДПМНЕ и на државна цицка во својство на ангажман во МИА почнува да таласа за некакви мрачни сили и луди конспирации од кој само лудаци како Кавраков од Штип, Ниче Македон и Тале од Прилеп имаат разбирања. За иронијата да биде поголема, ова гомно се жали како бил лојален македонец иако одамна веќе не живее во Македонија, значи ем работи во држава земја членка на ЕУ и ем плука по ЕУ и НАТО?! Па кое е ова лудило бе?!

Иако тој нема намера да се враќа во Македонија и да работи за 250 евра плата како сите ние, иако плука жестоко по нашето влегување во ЕУ и НАТО.