(ВИДЕО) ОТКАКО ГО ШУТНАА ОД СДСМ ОВА БИТОЛСКО ВОЛЕ ГАСТЕРБАЈТЕРСКО СЕГА ЌЕ ЈА ОПРАВА МАКЕДОНИЈА ПРЕКУ ПАРТИЈАТА НА ПОПЕТО ШТО НЕ ОТЕКУВАШЕ ПО ТВ ДЕБАТИ ДА ГИ ПРЕКИНЕМЕ ПРЕГОВОРИТЕ СО ЕУ И НАТО, СЕГА ЌЕ ГО РЕШЕЛ АЕРОЗАГАДУВАЊЕТО

0
737

Зоран Ивановски , копијата на Солза Грчева ќе го решава аерозагадувањето. Откако не доби што бараше од владата на Заев сега ќе дели памет што треба а што не треба. Инаку ова воле ја лажеше јавноста дека уредниците на порталот Мактел и Народен Глас, Рубин Иваноски и Саше Ивановски земале пари од него покрај донација на еден усран лаптоп со усрани перформанси.

Имено станува збор за партијата ,,Интегра” на тоа попето кое не отекуваше во ТВ дебати кој што се залагаше за тезата за Македонија да не прави компромис со Грција ниту си Бугарија туку сама како Израел да се бори за напредок.

Ама не кажа човекот дека Израел секоја година добива директно кеш во буџетот 5 милијарди долари донација од САД.
Со 5 милијарди долари годишно и баба ми може да направи регионална веле сила. Со армија со авиони со тенкове со све!