(ВИДЕО) ОТКАКО ГИ ОТЕПА ОД КРИТИКИ ЦЕЛА ГОДИНА ДЕКА НИШТО НЕ РАБОТЕЛЕ И ИМАЛЕ ГОЛЕМИ ХОНОРАРИ: ГЕРО ЗА ВРАБОТЕНИТЕ ВО ВЛАДАТА – МНОГУ РАБОТАТ И ИЧ НЕ СЕ ПЛАТЕНИ!

0
1749

Во над стотици стории, Геро во своите медиуми цела година ги масакрираше вработените во влада дека ништо не работеле и имале многу големи плати, ги наречуваше пилци, дечишта, пиарчии, безделничари итн итн, но погледнете што сега збори кај Јанко Бурек, вработените во владата се отепувале од работа и работеле за џабе?!?!

Значи сепак бевме во право кога велевме на Мактел дека Геро само ги користи своите медиуми за рекет кон владата за да добие повеќе влијание, реклами, моќ за кадровски прашања?!?!