(ВИДЕО) ОТКАКО ВСЕЛЕНСКАТА АНАЛНА ЕКСПЕРТУТКА, КАРАКАМИШЕВА СИТЕ ГИ УБЕДУВАШЕ КАКО ТОА Е НЕПАРТИСКА ЛИЧНОСТ ДЕНЕС ПРЕКУ НОЌ РАМО ДО РАМО СО МИЦКОВСКИ СЕ ПОВМРОВЧИ!

0
807

Во времето кога Каракамишева ја убедуваше јавноста дека е непартиска личност и експерт за политика и геополитика, додека од друга страна денес е на преговарачка маса во преговарачките процеси рамо до рамо со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски.