(Видео) Осум години селфи во две минути

0
403

Хуго Корнеилер изминатите осум и пол години секојдневно праве селфие фотографии и одлучил на интересн начин да го запази својот еволутивен развиток од младо момче до вистински маж.

Фотографиите ги споил во двеминутно видео што е навистина интересно за гледање.