(ВИДЕО) ОСВЕН СО АМЕРИКА, ВМРО ДПМНЕ СЕ СКАРА И СО ГЕРМАНИЈА – СТРАТЕГОТ СОТИР КОСТОВ МУ ОБЈАВИ ВОЈНА НА БЕРЛИН!

0
629

Тотално лудило владее во кампот на белата палата и во лејките на нивните експерти по јавни дебати. ВМРО-ДПМНЕ што тоа го мисли го изустува од нивните ПИАР стратези како што е примерот со Сотир Костов кој во едно гостување му објави војна на Берлин.

Ај што ВМРО-ДПМНЕ им објавија војна на САД и НАТО сега и Берлин?! Па вака ли ќе владеат доколку се вратат на власт?! Ова е веќе гледам филм 12 години во земјава …