(ВИДЕО) Орцев: Оставка министре Цветков за се што им направивте на земјоделците!

0
240

Дел од обраќањето на пратеникот Панче Орцев во Собранието на Р.Македонија, на седницата на која што на дневен ред се пратенички прашања