(ВИДЕО) Она што требаше општинските власти на ВМРО-ДПМНЕ да го направат, го направи Боки 13: Обезбеди стан со платена кирија и сметки за цела година за малиот Лука и неговите родители

0
4591

Погледнете како Боки 13-ка се погрижи малиот Лука од Св.Николе оваа зима да ја помине со покрив над глава и топол дом. Тој на семејството Симонови им обезбедил комплетно опремен стан од околу 80 квадрати во Штип со кирија и сите сметки покриени во рок од една година.

bok2 bok1