(Видео) Оливера Трајковска за словенската државна телевизија: Грујо и Мијалков имаат украдено околу 1,5 милијарди евра народни пари!!!

0
729

oliveraslovenskatv

Претходно на радио, сега и на телевизија на јавниот сервис во Словенија беше емитувана цела емисија посветена на актуелната политичка криза во Македонија, за прислушкувањето, за „бомбите“, за случајот „Пуч“.

Емисијата можете да ја погледнете на следниов линк.